Dragen Balder

Balder var min allerførste drage.
Han blev til da min veninde fødte min bonus nevø og jeg ville give ham en gave som var skabt kun til ham.

Balder var på mange måder mit første ‘rigtige’ stykke legetøj, og han lærte mig vigtigheden af at vådfilte legetøj. Han havde nemlig kun boet hos lille Rune i få dage, før han oplevede hvad børn spytter ud af munden.
Derfor kom han på rekreation hos mig og vendte hjem til sin ejer nyvasket og en hel del hårdere i filten.

Kernen er ikke specielt hårdt filtet men har en meget fast overflade. Det er godt at røre ved og ser vanvittigt sjovt ud når bliver vådt. Hele dyret klasker samen som en pandekage og formes tilbage til original stand ved tørringen.

Se alle billederne af ham på min Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.