Trolden Sebastian

Her er Sebastian. Det er vist til at se at han er en fræk lille en. Sebastian er løst baseret på et barn jeg kender. Hans gavtyveblik er i hvert fald lånt af denne dreng.


Han er kun ca. 15 cm i liggende stilling. Hvis benene lå udstrakt ville han være ca. 20 cm. Han er nålefiltet fra top til tå, og fødder og hænder er skabt seperat og påført løbende. Håret er lavet ved at karte 3 forskellige farver uld. Efter at have fæstet det til hans hoved har jeg tørfiltet det for at holde formen.
Benene og hænderne er filtet sammen efter at Sebastian var fuldt udviklet. Det samme er hans hale. Halen er hovedsagelig tørfiltet og så påsat med nålefiltning. Jeg har valgt ikke at vådfilte ham, da han er meget fast i formen.

Se alle billederne af Sebastian på min Pinterest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.