Velkommen

Filte uld, uld, uld, uld og uld!

Mere præcist kan denne hjemmeside ikke beskrives. Siden jeg første gang blev præsenteret for en fuldt afklippet fårepels har jeg haft et meget kærligt forhold til ulden og dens mange egenskaber.
Dog er nålefiltningen endt som min store passion, og jeg fandt hurtigt ud af at man med karteflor og filtenål kan skabe hvad man end lyster. Det eneste det kræver er tålmodighed, fantasi og accepten af at man stikker sig. For det gør man.

På denne hjemmeside vil du finde artikler om mine forskellige projekter, hjælp til selv at komme i gang samt muligheden for at købe adgang til video vejledninger.
Jeg vil også sætte mine kreationer til salg under Salg, og det er også muligt at foretage en bestilling på en ønsket kreation. Jeg masseproducerer aldrig, da hvert enkel kreation er skabt med kærlighed.

Så velkommen til siden! Har du spørgsmål eller kommentarer så lad høre fra dig.

Med venlig hilsen

Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.