Tilblivelsen af en uro

Mine dejlige veninder får børn på stribe, og for mig er det en god anledning til at tænke ud af boksen og finde på nyt og interessant legetøj til dem. Da lille Bastian blev født, kom idéen om en uro til mig med det samme.
Som så mange gange før havde jeg ingen forudgående erfaring med at lave uro’er men det har aldrig stoppet mig før 🙂

Jeg fandt et ‘uroskellet’ i Panduro Hobby og gik i tænkeboks. Hvad skulle jeg lave til den?
Ret hurtigt kom eventyrs idéen frem, og så var det bare at lave kernen til figurerne. Eller.. jeg skulle lige gennemskue et par detaljer for hvordan laver man en enhjørning i målestokken 10 cm bred som ikke skal leges med som sådan?

Modsat hvad jeg ellers ville have sagt i andre situationer, filtede jeg kernerne til disse figurer meget løst.

Det var en rigtig sjov og god proces, som havde sine vaskelige områder. Størrelsesordnen, f.eks. Det er nu nemmere at lave detaljer i større størrelser.
Efter endt filtning syede/ filtede jeg natur brunt tykt snor i dem og hængte dem på uroen.
Jeg havde lavet et stort, gyldent B som center figur, og det fik samme behandling.

Bastians mor har meldt tilbage at han er meget fascineret af sin nye uro 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.